Sportquiz via grote reclamemasten

ritsma550

 

We zijn in Nederland gek op quizzen, dus waarom dan ook niet een mooi buitenreclamemedium daarvoor gebruiken? Vanaf maandag 8 december zullen miljoenen automobilisten grote vragen op zich af zien komen. Vragen waar je niet te lang mee moet blijven rondrijden. Wat is de bijnaam van Rintje Ritsma? Wat is de beste afstand van Mark Tuitert?

SportsSpeakers en Interbest organiseren de “Grootste Sportquiz van Nederland”. De sportquiz met de grootste vragen én het grootste aantal deelnemers. Om het collectieve sportgeheugen van Nederland op te frissen in aanloop naar de winterspelen van Sochi. En om het dagelijkse fileleed een beetje te verzachten. De Grootste Sportquiz van Nederland loopt van 8 december tot en met 22 december. Deelname is simpel en gratis. Beantwoord alle 8 vragen en je maakt kans op een schaatsclinic met Rintje Ritsma op de Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion.

De 8 grote vragen staan op 8 grote reclamemasten bij drukke knooppunten verspreid in Nederland. In de begeleidende radiocampagne worden 2 vragen nog eens extra gesteld. De antwoorden kunnen worden ingevuld op www.grootstesportquiz.nl (beschikbaar vanaf 8 december).

Toon/Verberg reacties