Billboards Alkmaar naar vanPuffelen

Billboards Alkmaar naar vanPuffelen

De buitenreclamemarkt blijft in ontwikkeling. De opkomst van Brouwer & Partners in de abri-markt is opvallend en dat kan ook gezegd worden van de groei van vanPuffelen, Reclame Buiten in de billboard- en A0-markt. vanPuffelen, Reclame Buiten heeft de concessie 8m² (billboards) in Alkmaar gewonnen. CBS Outdoor was sinds 1997 de concessiehouder op dit formaat en moet hiervan afstand doen per 01 januari 2010.

vanPuffelen, Reclame Buiten plaatst 10 zogenaamde multivisions® op strategische lokaties op belangrijke wegen rondom Alkmaar.

Het moderne design van de nieuwe Multivisions® is een ontwerp van het toonaangevende designburo “Fabrique” en in opdracht van Adboard ontwikkeld. Naast Den Haag en Zoetermeer, kan vanPuffelen, Reclame Buiten per 2010 dus een 3de billboardstad in de randstad toevoegen en profileert het zich als kwalitatieve speler in het, door adverteerders, gewilde Nielsen 1 & 2 gebied.

De gemeente Alkmaar heeft unaniem voor vanPuffelen, Reclame Buiten gekozen. Zowel op het gebied van afdracht, design, energieverbruik en kwaliteit van het plan van aanpak scoorde vanPuffelen, Reclame Buiten een 1ste danwel een gedeelde 1ste plaats.

De gemeente Alkmaar en vanPuffelen, Reclame Buiten tekenen een contract voor 10 jaar. Verwacht wordt dat de objecten in het 1ste kwartaal van 2010 operationeel zijn.

Toon/Verberg reacties